Home Huisvestiging De veranda opknappen bij jouw kantoor?

De veranda opknappen bij jouw kantoor?

Auteur

Datum

Categorie

Nu het weer beter wordt gaat men ook weer in de tuin aan de slag. Grote kans dus, dat jij ook graag de tuin aan wil pakken. Heb je een veranda in de tuin en kan deze eigenlijk wel een opknapbeurt gebruiken? Dan kun je dit uiteraard op verschillende manieren doen. Eén van deze manieren is door de veranda in de beits te zetten.

Op zoek naar een duurzame beits?

Er zijn verschillende soorten beits verkrijgbaar, de ene duurzamer dan de ander. Ben je op zoek naar een echte goede beits die ontzettend duurzaam is, dan is de Jotun Demidekk Ultimate Tachfarg zeker een goede keuze. Met deze beits heb je niet alleen een perfecte dekking, maar ook bescherming tegen Uv-straling. Daarnaast heb je na het gebruik zeker 10 jaar geen onderhoud, wat enorm scheelt.

Hoe ga je te werk?

Het is uiteraard belangrijk dat je eerst alles spullen onder de veranda verwijderd en afdekt, zodat hier niet per ongeluk beits op terecht kan komen. Nadat dit gebeurd is, begin je met het schoonmaken van de veranda. Zorg ervoor dat je dit doet met een emmer lauwwarm water en wat ontvetter. Nadat je de hele veranda hebt schoongemaakt en het is opgedroogd, kun je hem gaan opschuren. Let er goed op dat je elk stukje meeneemt, want dit zorgt ervoor dat de beits beter hecht.

Voordat je met de beits aan de slag gaat maak je de veranda eerst helemaal stofvrij met een zachte borstel of schone doek. Daarna is het tijd om de veranda in de beits te zetten. Begin met de kleine randjes en hoekjes, en doe dit met een kwast. Daarna kun je de rest van de veranda aanpakken. Heb je veel grote vlakken? Werk dan in denkbeeldige vierkanten. Eerst van boven naar beneden, daarna van links naar rechts en vervolgens het hele vlak nog een keer zodat alles goed in elkaar overloopt.

Laat de beits nu goed drogen en bekijk wanneer het is opgedroogd of er nog een laag nodig is.

De veranda aankleden

Met leuke accessoires creëer je sfeer, en dat wil je natuurlijk hebben op lange zomeravonden. Zorg bijvoorbeeld voor een leuk lichtsnoer onder de veranda voor een speels effect. Planten doen het uiteraard ook altijd goed. Hang ze op of plaats ze in verschillende potten in vrolijke kleuren. Heb je een lounge-set of grote tafel staan? Kleed deze dan aan met vrolijke kussens, een plaid en eventueel een tafelkleed. Windlichten of waxinelichtjes doen het altijd goed en staan gezellig op een tafel.

Heb je de smaak te pakken en wil je de rest van het huis ook aanpakken? Er zijn verschillende soorten Jotun verf verkrijgbaar, voor vrijwel elk doel. Heb je bijvoorbeeld last van vervuild hout of vergrijsde oppervlakken? Dan kun je hier ook producten voor krijgen.

Categorieën

Recente artikelen

De veranda opknappen bij jouw kantoor?

Nu het weer beter wordt gaat men ook weer in de tuin aan de slag. Grote kans dus, dat jij ook graag de tuin...

Opmerkelijke beroepen in de wereld

De meeste mensen hebben een fulltime baan van 9:00 uur tot 17:00 of in ploegendiensten. Grote kans dus, dat jij dat ook hebt. Maar...

Tips voor het vinden van een baan

De baan vinden die bij je past. Het klinkt zo simpel, maar hoe zorg je ervoor dat je deze baan ook echt vindt? Veel...

Waarom is het belangrijk complimenten te geven?

Iedereen heeft op zijn tijd behoefte aan een compliment. Bijvoorbeeld wanneer je ondanks alle pijn toch het huishouden hebt gedaan, die ene zware klus...

Kan ik opladen thuis laten vergoeden door mijn werkgever?

Naast dat steeds meer bedrijven een laadpaal voor zakelijk gebruik hebben bij het pand, zien we ook steeds vaker dat werknemers een laadpaal thuis...

Ondernemingsrecht, wat is dit?

Heb jij als ondernemer een bedrijf met een winstoogmerk, dan krijg je vaak met heel veel verschillende juridische zaken te maken. Dit begint al...